Фабрика "Імперіал Тобакко "− лідер рейтингу охорони праці

26.05.2014
Фабрика "Імперіал Тобакко Продакшн Україна" стала лідером рейтингу з системи управління охороною праці за результатами незалежного оцінювання Федерації профспілок України.

Таку відзнаку компанія здобула за результатами візиту на фабрику делегації спеціалістів з охорони праці Федерації Профспілок України та провідних виробничих підприємств України. Побувавши на фабриці, вони переконались, що ІТПУ – сучасне й високотехнологічне підприємство з добре організованими виробничими процесами та ефективними заходами безпеки.

Досвід фабрики у сфері виробничої безпеки став також темою статті у спеціалізованому виданні «Охорона праці».

Менеджер з виробничої безпеки та охорони довкілля Ольга Богданова, яка отримала почесну нагороду, зазначила: "Я дуже пишаюся, що система управління охороною праці в нашій компанії так високо була оцінена спеціалістами . Ми здобули відзнаку завдяки високій залученості наших працівників у дотримання та вдосконалення системи охорони праці на робочому місці".

Керуючий фабрики Ніколай Пеннер зазначив: "Ця нагорода особливо важлива для Київської фабрики. Вона свідчить про високі стандарти в дотриманні системи управління охороною праці, і це дуже важливо для нас. Почесно, що в такій важливій сфері, як виробнича безпека працівників, ми стали провідним українським підприємством."