Imperial Tobacco в Україні надала благодійну допомогу музею Максима Рильського

27.09.2011
Imperial Tobacco в Україні  надала благодійну допомогу музею Максима Рильського

У межах  довгострокової соціальної програми „Київ-наше місто” Imperial Tobacco в Україні разом з Асоціацією благодійників України надала благодійну допомогу Київському літературно-меморіальному музею ім. М.Т. Рильського.

Під час традиційного мистецького свята музею "Голосіївська осінь – 2011" благодійники передали  музею сертифікат на отримання благодійної допомоги, призначення якої – капітальні ремонтні роботи системи опалення музею Максима Рильського у м. Києві.

Вікторія Колесник, директор Київського літературно-меморіального музею  ім. М.Т. Рильського: „Наш музей є місцем, що зберігає  десятки тисяч унікальних експонатів: картини, видання, переклади,  рукописи Максима Рильського та спадщину  інших видатних діячів української культури ХХ сторіччя. Найголовніше завдання  музею – зберегти і передати наступним покоління киян ці унікальні об’єкти,  вберегти їх від впливу часу. Саме тому, та допомога що її надали благодійники сьогодні, є надзвичайно  важливою і актуальною для нашого закладу”.

Юрій Кішко, директор з корпоративних питань Imperial Tobacco в Україні: “ Ми вважаємо, що одне з головних завдань нашої компанії є участь у розвитку громад і соціальне інвестування у ті місця , де ми ведемо свій бізнес. Київська тютюнова фабрика має 150-річну історію, пов’язану з містом Києвом. Ми любимо наше місто, пишаємося його багаторічною історією, його визначними мешканцями і хочемо, щоб з кожним роком воно ставало красивішим і затишнішим. Музей Максима Рильського – справжній куточок творчості у сучасному Києві, такі визначні культурні об’єкти потребують підтримки з боку соціально відповідального бізнесу.”

Програма “Київ - наше місто” – довгострокова програма корпоративної соціальної відповідальності компанії Imperial Tobacco в Україні, яка реалізується спільно з Асоціацією благодійників України та  приурочена до 150-річчя заснування Київської тютюнової  фабрики.  Програма скерована на підтримку та розвиток культурної спадщини, природного та рекреаційного фонду, визначних місць Києва, надання адресної благодійної допомоги всесвітньо відомим об’єктам столиці.