Menu
Imperial Tobacco
Новини компанії
Imperial Tobaсco
"Імперіал Тобакко" першою випустила продукцію у пачці з 25 сигаретами
У липні 2013 року тютюнова компанія "Імперіал Тобакко Юкрейн" представила новий формат пачки, в якій замість традиційних 20 буде 25 сигарет. У цьому форматі курцям були запропоновані легендарні сигарети з фільтром "Столичні" з доступного цінового сегмента.

Сигарети "Столичні" у збільшеній пачці будуть представлені з традиційним вмістом смол і нікотину - 10 мг/0,7 мг. Максимальна роздрібна ціна на ці сигарети, задекларована компанією на липень 2013 року, складає 9 гривень за одну пачку з 25 сигарет з фільтром.

Збільшення числа сигарет в пачці до 25 штук дозволило знизити виробничі витрати, а значить і цінове навантаження на курця: для порівняння середня ціна за стандартну пачку з 20 сигарет становить 10 гривень.

Компанія "Імперіал Тобакко" відзначає високий потенціал вигідної для споживача пропозиції – пачки з 25-ма сигаретами.

Миколаєнко Наталія, менеджер зі зв'язків з громадськістю компанії Imperial Tobacco в Україні

"Дослідження показують, український курець звертає велику увагу на вартість під час вибору тютюнової продукції. Це є вигідним нелегальним виробникам,  контрабандистам і стимулює зростання нелегальної торгівлі дешевими сигаретами. Так, за даними компанії TNS Україна, через різницю у вартості кожна 12-та пачка сигарет, що продається в Україні, тіньова (підробка або контрабанда).

Вигідна пропозиція в збільшеній пачці з 25-ма сигаретами зможе стати альтернативою нелегальній продукції, а інноваційна пачка - захистити популярні сигаретні бренди від підробки."