Menu
Imperial Tobacco
Новини компанії
Imperial Tobaсco
Меморандум про співпрацю з Державною митною службою України
Меморандум про співпрацю з Державною митною службою України

15 липня 2011 року підприємства Imperial Tobacco в Україні  приєдналися до Меморандуму про співпрацю між Державною митною службою України (ДМСУ) та тютюновою галуззю України. Меморандум передбачає об’єднання зусиль ДМСУ та тютюнової галузі для запобігання нелегального обігу тютюнової продукції на ринку України.

Для реалізації положень Меморандуму Сторони домовилися про обмін необхідною інформацією щодо випадків вилучення нелегальних тютюнових виробів, проведення експертизи зразків вилучених сигарет щодо їх оригінальності, організацію спільних навчань та тренінгів, тощо.  Згідно з положеннями Меморандуму, виробники тютюнових виробів беруть на себе ряд зобов'язань. Зокрема, в визначених Меморандумом випадках, виробники будуть надавати інформацію про місце, дату виробництва та покупця тютюнових виробів.

Юрій Кішко, директор з корпоративних питань Imperial Tobacco в Україні: „Підписання Меморандуму – це спільний крок органів регулювання та легальних тютюнових виробників консолідувати свої зусилля для ефективної протидії незаконному обігу тютюнових виробів заради захисту інтересів споживачів та збереження податкових надходжень до державного бюджету України.”